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Informal Interpretation 
 
 
 
 
Date: November 19, 2010 
 
NFPA Document Number: NFPA 101 
 
Edition: 2007 
 
Paragraph Reference: 7.3.1.2 
 
 
If this involves an actual situation, explain briefly: 
 
 
 
 
 
Question (should be worded so that it can be answered with either "Yes" or "No"): 
 
As per Florida Fire Prevention Code (2007) NFPA 101 Section 7.3.1, when calculating the occupant 
load for a 37,000 GSF Business Occupancy, is it correct (yes or no) to exclude typically non-habitable 
spaces (hallways, restrooms, mechanical rooms, stairways, etc.) and use the occupant load of 100 
GSF/person for all remaining areas, including conference rooms, meeting rooms, and break rooms? 
 
 
Answer: 
 
The FCIC committee has unanimously ruled the answer to be NO. 
 
 
 
 
 
 
 
Committee Answer Submitted by, 
 
Bart Wright, Chair 
Informal Fire Code Interpretation Committee 
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